t>

Daily Archives: July 14, 2015

  • 2

Lets Sedeqah 2015 mencetuskan Inspirasi Ramadhan.

Assalamualaikum w.b.t,

4 Julai 2015(Sabtu)-Alhamdulilah program Lets Sedeqah 2015 bersempena “Ramadhan Pencetus Inspirasi” telah mencapai objektifnya & berjalan lancar seperti yang telah dirancang. Program yang bermula seawal 7:30 pagi di Villa Asiqs, Seksyen 8 telah mendapat sokongan padu daripada golongan guru, ibu bapa dan juga pelajar-pelajar.Sebanyak 10 kenderaan telah membawa sejumlah sumbangan seperti keperluan harian, keperluan alat-alat tulis, pakaian terpakai dan baharu yang telah disumbangkan sepenuhnya oleh golongan ibu bapa, guru-guru, pihak individu.

Perancangan dalam masa yang singkat dan membawa objektif musim pertama iaitu membantu golongan yang kurang berkemampuan dan memperluaskan rezeki Allah di mana sahaja membuahkan hasil. Kali ini, kami telah memilih golongan anak-anak yatim Muslim Myanmar & Rohingya  di Maahad Tahfiz Imam Bukhari & Madrasah Hashimiah, Kompleks Pasar Borong Kuala Lumpur.

Terpancar kegembiraan anak-anak kecil ini sewaktu aktiviti diadakan serta pemberian sumbangan. Semoga Allah s.w.t memberkati usaha kita semua. Mohon maaf jika ada salah silap.

Terima kasih kepada yang terlibat daripada mula perancangan, persiapan dan hari kejadian.

Pengarah Projek Lets Sedeqah:

Mohammad Ali Habib Ahmad Omar

(Public Relations & Event Management)