Merdeka #SehatiSejiwa ASIQS 2015

Merdeka #SehatiSejiwa ASIQS 2015

28 Ogos 2015 (Jumaat) – Ash Shura Institute of Quranic Sciences (ASIQS) telah menyambut Hari Kemerdekaan dengan begitu hebat dan semangat yang hadir pada hari tersebut bagaikan wira pejuang bangsa. Dihadiri oleh pelajar-pelajar ASIQS level dan foundation, dengan persiapan yang rapi oleh guru-guru yang begitu semangat, persembahan yang hebat, okjektif #SehatiSejiwa dapat disalurkan. Antara aktiviti-aktiviti yang diadakan adalah sesi bercerita tentang tokoh-tokoh Kemerdekaan oleh pelajar-pelajar level 3 siap mengenakan pakaian mengikut tema pejuang tokoh yang diceritakan,persembahan teater oleh pelajar-pelajar Foundation, dan kawat kaki oleh pelajar-pelajar level 2. Tidak ketinggalan nyanyian oleh pelajar-pelajar Level 4.

Semoga semarak merdeka terus bersemadi di jiwa anak-anak kita.

Mohammad Ali bin Habib Ahmad Omar

(PR & Event Management Executive)

[metaslider id=663]