t>

Alumni yang dirindui

  • 0

Alumni yang dirindui

Bersempena dengan musim cuti sekolah, para alumni ASIQS telah mengadakan satu perjumpaan semula atau reunion bersama dengan rakan-rakan seangkatan mereka. Bekas pelajar-pelajar ini memulakan pengajian mereka di ASIQS pada tahun 2012 dan tamat pada tahun 2017 ini merupakan merupakan kumpulan pelajar ASIQS yang pertama semenjak ASIQS ditubuhkan.

Walaupun telah lama meninggalkan ASIQS, namun para alumni ini tidak melupakan dan sering mengajak guru-guru mereka untuk berjumpa dan berkumpul bersama-sama. Salah seorang daripada alumni, Fauzan, sentiasa akan menetapkan tarikh, masa dan lokasi untuk mereka berkumpul. Baru-baru ini juga, Fauzan yang sudah menguruskan perniagaan satay beliau sendiri, membelanja semua yang hadir dengan satay. Satay ini dibakar dan dibawa sendiri oleh beliau dan ianya sangat sedap, banyak dan mengiurkan. Memang kelas pertama dan kami rekemenkan kepada anda untuk mencubanya!

Begitulah di ASIQS, walaupun telah lama meninggalkan sekolah ini, para alumni ini tidak melupakan jasa-jasa dan sumbangan daripada guru-guru mereka. Kami berasa sangat terharu dan berbangga apabila dapat melihat bekas-bekas pelajar ini berjaya dalam apa jua yang mereka tempuhi.

#HanyadiASIQS


Leave a Reply